Monday, December 31, 2007

ablam, beyazıt, annem ve ayşenur tv seyrediyoruz. tarkanı seyrediyoruz. muhammed yukarda uyuyor. berat eve gelince ablamları hastaneye geri bırakacak. yeni yıla oturma odamızda ben kucağımda laptop, ablam ayağında beyazıtı sallayarak, beyazıt yaramazlık yaparak, annem ablamla konuşarak, ayşenur tv seyrederek gireceğiz. bugün hepimizde bir gariplik var. herkes birbirine darılıyor.
bugün annemle çariıya gittik. myhammede yorgan ve pembe panterli nevresim takımı aldık (hastanedekilere benzesin diye pembe almamız gerekiyordu). çarşıda işimiz bitince önce ayşenur ve beyazıtı sonra da hastaneden ablamları alıp eve geldik. bugün samsunda acayip trafik vardı. ona buna bağıra çağıra eve kadar geldik. annem eve gelince geçen hafta babamın çarşambadan sipariş verdiği ve perşembeye beklerken dün gelen ördeği pişirmeye başladı ama o pişene kadar hepimiz acıktık. ıspanak ve pilavla karnımızı doyurduk ve ördek kaldı.
ümmühan beyazıt için hocaya gidip muska yazdırmış. muska portmantoda duruyor ama çocuk bugünlere o kadar uslu ki (bugün hariç), herkes hocanın nefesi çok kuvvetliymiş, muskayı takmadan bu kadar uslu acaba taksa ne olur diyor. bir de çocuk süreli uyuyor. uyusun diye mi muska yaptırdın diye herkse soruyor. bugünlere en çok konuştuğumuz konu beyazıtın muskası ve yaramazlıkları.

No comments: