Tuesday, June 21, 2011

Dünden beri can sıkıntısı içindeyim. Bir de acayip gerginim patlamaya hazır sekilde. İs az. Bahçeye geldim, çimenlere oturdum. Gözümü kapatıp kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Ne derece başardım bilmiyorum.

3 comments:

Anonymous said...

Canım benim, büyük geçmiş olsun. Ameliyat olduğunu yeni öğrendim. Geçen hafta sayfada bir şey yoktu. Birden arka arkaya yazmışsın.
İnşallah sinirinde geçer. Sakin, huzurlu ve mutlu olursun. Sana eskisi gibi yazamasam da her zaman aklımda ve kalbimde olduğunu bilmeni isterim.

N.K.

nerminn said...

teşekkür ederim nurten. ben de sakinleşebilmeyi diliyorum. yukarıda okumuşsundur, tayin işi olmadı. bu sebeple hiç olmazsa bir müddet daha hayatımızda önemli bir değişiklik olmayacağını bilmek beni rahatlatıyor.
hafta sonu yozgattaydık. biraz dinlendik. aslında bol bol huzurlu bir şekilde uyumak istiyordum ama rüyalarım beni rahat bırakmadı ve bir sabah baktım uçuğum çıkmış. neyse hakkımızda hayırlısı, bu arada hayatındaki değişikliklerden muhakkak haberdar et. İnşallah herşey yolundadir. sevgilerimle

Anonymous said...

Canım, kandilin mübarek olsun. Rabbin güzel gönlüne göre her şeyi nasip etsin.

Geçen günkü yazının son cümlesi çok hoşuma gitti. "sanırım bende eksik olan dua. dua etmem lazım, her şeyin yolunda gitmesi ve iç huzurum için. "

İhtiyacın olan iç huzuruna en kısa zamanda kavuşman dileğiyle.

Değişikliklerden tabii ki seni haberdar ederim.

Tüm işlerinde kolaylıklar dilerim canım.

N.K.