Sunday, March 24, 2013

Zaman ne çabuk geçiyor.cok istediğim halde bir türlü gecen günleri yazamadım. İşe başlayalım nerdeyse 3 ay olacak. Alıştım sayılır. Hala işime tam hakim değilim,sabah gittiğimde masama hangi cerrah, ne tip bir hasta gelecek bilemiyorum. Uzmanları aşağı yukarı tandım da asistan sayısı o kadar çok ki ve bir de hergeçen gün yenileri eklenirken nasıl onların isimlerini öğreneceğim?
Beraber çalıştığım kızlar iyiler, hepsi çok iyi anlaşıyorlar. Huzurlu bir ortamda çalışmak çok iyi. Fatsadan  geçen hafta Aynur ve Semih de ayrılmışlar. Aynur ayrılınca ağlamış. Nuray da ben gidince olayın vehametini anlatamamış ama Aynur da ayrılınca  'senin gittiğini şimdi daha iyi anladım' dedi.
Geçen hafta mehmetle üst kattaki bütün kolilerin içine evdeki her yere baktık, açık öğretim şifremizi aradık. Sonunda o kadar bunaldık ki bu dönem de kayıt yaptırmayalım dedik. Ama ertesi gün işteyken hangi aradı ve çan eğrisi uygulandığını muhakkak ki geçeceğimizi o yüzden de kayıt yaptırmamızı söyledi. Neyse o akşam nöbetçiydim, akşam yeterince çalıştım ve ertesi gün evde biraz uyuyup mehmetle gidip kuyruğa girdik ve şifremizi aldık, kaydımızı yaptırdık.
Cumartesi gunü kahvaltıdan sonra radyodaki program yüzünden evden çıkışımız bayağı uzadı. Fatih'ten kayınvalidemi aldık ve Eminönü'ne gittik. Mehmet zorla park yeri buldu. Yapmak istediğim şeyleri yaptığımı söyleyemeyeceğim. Akşam Bayram beylere gittik. Sinan bey yeni araba almaya karar vermiş ama yüksek araç istiyorlarmış. Söylediklere markaya mehmetle o kadar muhalefet ettikki bizim dediğimiz araçta karar kıldılar. Benim arabamın 2 boy büyük ve yükseği.
Gece telefonda konuşurken sabah kahvaltıya gelin sonra da gidip araba bakarız dedik ama sonra kahvaltıdan vazgeçtiler. Haftaya geliriz dediler ama haftaya da ben icapçıyım.
Bugün bütün gunü evde pinekleyerek geçirdik.